неделя, 13 януари 2013 г.

5-те най-романтични филма



I Walk to Remember - една история за любов, а не за страст, разказва как любовта е по-силна и от смъртта.  Истински и вдъхновяващ филм, който показва как всички можем да се променим когато срещнем истинската любов. Филмът е невероятен и си струва гледането. Края не е лек, но и в истинския живот в повечето случаи не е леко.




P.S. I love you - Много впечатляващ филм разказващ за още една голяма любов. Още в самото начало ще ви грабне силната романтика между героите, но скоро това обаяние ще бъде разрушена от най-голямото зло - смъртта. Ще видите как и след смъртта може да бъдете до любимите си хора.  Със сигурност никой, който е любител на романтиката с приливи на драма няма да съжалява, че е гледал филма. 


Sweet November -  Изключителен филм- чувствен, силен и дълбок с две думи наистина красив филм. Нежен и драматичен.  Много добра игра и великолепен сценарий.  Той не е типичен за американското кино, типичен е за романтичните комедии.  Ако харесвате драмата, вземете кърпичките и пускайте филма. 




Dear John - Невероятен филм, който кара всеки да се замисли за ценностите на живота. Да се замисли кое е по-важно нашето щастие или щастието на близките ни. Този филм доказва, че любовта не умира нито с времето, нито с разстоянието. Ако е истинска, тя ще пребъде. За филма мога още да кажа, че е един от най-нежните и романтични, който съм гледала. 



Tne Notebook - Думата която описва този филм най-добре  е Велик! Най- невероятната любовна история, от много време не ме беше впечатлявал филм както този направи. Каквото и да кажа за него ще е малко, трябва сами да го гледате. Наистина е страхотен, незабравим и вълнуващ. Филмът ще ви накара да плачете и да се смеете, а самият факт, че е по истински случай го прави още по невероятен. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар